fbpx

BRANDING

Temelia identității și reputației tale

Cine ești? O întrebare simplă, cu un răspuns în spatele căruia stă un proces complex de cercetare și creație. Un brand de succes este unic, remarcabil și memorabil: diferit de ceea ce există, ușor de recunoscut și greu de uitat! Ajutăm companiile să își construiască brandul de la A la Z, online și offline. De la alegerea numelui la exprimarea lui grafică prin logo, de la tonul vocii la limbajul vizual al brandului, fiecare detaliu contează.

research

Research

Puține produse sunt unice pe piață. Analizăm competiția, pentru a alege soluțiile care te vor face remarcat într-o lume tot mai competitivă.

naming

Naming

Pe ce piețe vei lucra? Cu ce fel de oameni vei dialoga? Alegerea numelui potrivit este mult mai mult decât o chestiune de preferințe!

sad

Logo

Designerii DAVOS creează identități vizuale care te apropie de potențialul tău public și reprezintă esența limbajului vizual folosit de brand.

manual de brand

Manual de brand

Cartea de bază a comunicării în compania ta, manualul cuprinde regulile ce te vor ajuta să fii mereu tu însuți: de la limbajul vizual la tonul vocii.

materiale promotionale

Materiale promotionale

Un brand autentic se remarcă prin designul unitar, fie că vorbim de cărți de vizită, broșuri de prezentare sau tricouri personalizate.

STRATEGIE DE COMUNICARE

Spontaneitatea se pregătește, succesul se construiește

Strâns legată de brand, strategia de comunicare este singurul mod de a crea relații durabile cu clienții și partenerii companiei. O strategie profesionistă începe cu o analiză la 360 de grade a afacerii și se încheie cu un plan clar de acțiune care include canalele de comunicare ce merită folosite, tipurile de mesaje pe care ne dorim să le transmitem și modul în care să reacționăm în fața evenimentelor neașteptate.

manual de brand

Audiență

Cine sunt clienții tăi și unde îi vom găsi, online și offline? Pornim în definirea unei strategii cu o analiză atentă a publicului, valorilor acestuia, a modului în care potențialii clienți comunică și a canalelor pe care ajungem cel mai ușor la ei.

manual de brand

Mesaje

Dacă ai avea doar 10 secunde să convingi pe cineva să îți aleagă produsele sau serviciile, ce i-ai spune? În lumea vitezei, avem chiar mai puțin de atât: o secundă în care vizualul trebuie să atragă atenția, iar textul să convingă.

materiale promotionale

Canale

Ar trebui să investești într-un cont de Instagram? Cine și cum răspunde la emailurile venite pe adresa de contact? Merită să trimiți un newsletter? Răspundem unor asemenea întrebări și definim reguli clare pentru fiecare canal de comunicare folosit.

materiale promotionale

Ținte

Cum știi dacă strategia ta de comunicare are succes, fără un indicator care să poată măsura acest lucru? Află care sunt cifrele la care merită cu adevărat să fii atent și de ce numărul de fani de pe Facebook contează mai puțin decât numărul de vizitatori pe site-ului companiei.

PUNEM TEORIA ÎN PRACTICĂ

Dacă ai nevoie de ajutor pentru implementarea strategiei de comunicare, echipa DAVOS este pregătită cu soluții „la cheie”! Gestionăm prezența în social media și generăm conținutul necesar pentru toate canalele prevăzute în strategia de comunicare, mereu cu scopul de a-ți construi pas cu pas o reputație impecabilă și a aduce publicul mai aproape de compania ta. Facem acest lucru colaborând cu profesioniști care au zeci de ani de experiență în comunicarea corporate.