Meet our creativity

office@davosagency.ro

Our office

Cluj Napoca, Cluj, Romania
Str. Constantin Noica 4
+4 0755 336 514

Back to top

Procesul nostru

În spatele întrebării „cine ești?” stă un proces complex de cercetare și creație. Un brand de succes este unic, remarcabil și memorabil: diferit de ceea ce există, ușor de recunoscut și greu de uitat!

DAVOS ajută companiile să își construiască brandul de la A la Z, online și offline. De la alegerea numelui la exprimarea lui grafică prin logo, de la tonul vocii la limbajul vizual al brandului, fiecare detaliu contează.

Competențe

Identitate vizuală

Untitled-5-06

Denumiri, Sloganuri de marcă și Sintagme

Untitled-5-06

Colateral de afaceri

Untitled-5-06

Research

Puține produse sunt unice pe piață. Analizăm competiția, pentru a alege soluțiile de branding care te vor face remarcat într-o lume în care schimbările sunt tot mai rapide.

Naming

Pe ce piețe vei lucra? Cu ce fel de oameni vei dialoga? Cum poți relaționa cât mai ușor cu ei? Alegerea numelui potrivit este mult mai mult decât o chestiune de preferințe!

Logo

Designerii DAVOS creează identități vizuale care te apropie de potențialul tău public și reprezintă esența limbajului vizual folosit de brand.

Manual de identitate

Designerii și copywriterii DAVOS vor crea „cartea de bază” a comunicării în compania ta. Manualul cuprinde regulile ce te vor ajuta să fii mereu „tu însuți”.