fbpx

WEB DESIGN, UX/UI

Site-uri și aplicații mobile, de la hosting la development

Soluții integrate pentru o prezență online profesionistă: de la găzduire pe servere rapide la web design & development, DAVOS creează site-uri și aplicații mobile care oferă clienților tăi o experiență plăcută și scurtează drumul de la dorință la comandă. Expertiza noastră în UX/UI pornește de la o cercetare amănunțită pentru a oferi mai mult decât frumusețe de suprafață.

design-responsive

Design responsive

Astăzi, majoritatea clienților te vor căuta pe mobil, nu pe calculator. DAVOS creează site-uri perfect adaptate pentru orice ecran: iOS, Android și alte dispozitive mobile.

design-interactiv

Design interactiv

Elementele care permit interacțiunea utilizatorilor cu site-ul sunt esențiale în a atrage atenția și a crește timpul petrecut de clienți pe site, precum și de a demonstra ceea ce face compania!

experienta-utilizatorului

Experienta utilizatorului

Maximizați conversiile oferind o experiență intuitivă pentru fiecare client. Folosim o combinație inteligentă de analiză a pieței și testare a utilizatorului pentru cele mai bune rezultate.

DEVELOPMENT

De la design la un site perfect funcțional

Designul și dezvoltarea web nu au fost niciodată mai importante, fiindcă astăzi s-ar putea să fie primul lucru pe care un nou client îl vede. Pentru majoritatea companiilor, online-ul este un canal excelent de vânzări: însă doar dacă site-ul este ușor de folosit, rapid și bine indexat!

site-uri wordpress cluj

WordPress

O soluție la îndemână, familiară și care permite o implementare rapidă, site-urile bazate pe platforma WordPress sunt extrem de flexibile și pot fi 100% adaptate cerințelor fiecărei companii.

magazine online cluj

Ecommerce

Magazine online în care este o plăcere să te întorci pentru o comandă nouă. Profesioniștii DAVOS știu ce înseamnă un magazin care funcționează rapid și oferă o experiență plăcută și intuitivă.

web development

Custom

Soluții unice, create de la zero în funcție de nevoile specifice ale companiei tale, potrivite pentru cei interesați de parteneriate de lungă durată în dezvoltarea de software web.