Meet our creativity

office@davosagency.ro

Our office

Cluj Napoca, Cluj, Romania
Str. Constantin Noica 4
+4 0755 336 514

Back to top

Procesul nostru

Site-ul companiei tale este elementul central al campaniilor tale digitale și locul în care clienții iau contact cu povestea business-ului tău.

Competențe

UI / UX Design

Untitled-5-06

Creative Direction

Untitled-5-06

Mobile Responsive

Untitled-5-06

Branding

Untitled-5-06

Experiența utilizatorilor

Experiența online a utilizatorilor este unul din principalele elemente de decizie înaintea unei achiziții – iar site-urile orientate spre oameni oferă încredere, siguranță, o experiență de brand plăcută și o experiență de achiziție simplă, accesibilă.

Designul web

Designul web pornește de la obiective de business, pe care DAVOS le traduce în soluții tehnice care să încurajeze acțiunile dezirabile ale clienților – pe scurt, un drum rapid între a afla despre serviciile sau produsele tale, a și le dori și a le putea cumpăra cât mai ușor.

Siguranța

Într-o lume în care tehnologia evoluează rapid, DAVOS îți aduce siguranța unui site mereu la zi, sigur și rapid, care să le ofere clienților experiențe imersive și să încurajeze repetarea interacțiunilor acestora cu brandul – fie că alegi o soluție bazată pe un CMS existent precum WordPress, corect implementat, fie că ai nevoie de o soluție 100% personalizată pentru nevoi specifice.